3 Aralık 2010 Cuma

Bedava Köpek

Bu bedava için ilk önce bir internet sayfası açıp sayfanın yukarıki menüsünün sağ taraftaki araçlara oradan internet seçeneklerine tıklayın.
Oradan sil butonuna yeni çıkan pencereden tümünü sile tıklayın. Açılan pencerede küçük kutucuğu işaretleyip evete basın.


Daha sonra yeniden az önce olduğu gibi araçlara ve internet seçeneklerine tıklayıp
















üstteki bağlantılara oradan yerel ağ ayarlarına tıklayın. Daha sonra açılan penceredeki küçük kutucuğa tıklayın adres kutucuğuna  83.222.249.104 r.nok.: kutucuğuna 80 e basıp tamama ve yeniden tamama basın. 

http://www.stardoll.com/en/clubs/home.php?id=2420934
adresine gidin giriş yapın kulübe üye olun ve aşağıda yazan

şekilde yazı çıkacak choose yazan yere tıklayın arkadaşınızı seçin submit yazan yere tıklayın bunu aynı şekilde 5 kez yapın bunları yaptıktan sonra aşağıda yazı çıkacak süitinize gönderildiğine dair güle güle kullanın




İşiniz bittikten sonra yeniden araçlara ve internet seçeneklerine tıklayıp 



çıkan pencerede bağlantılar yerel ağ ayarlarına tıklayıp  küçük kutucuğun işaretini silin. Tamama ve yeniden tamama basın. Yoksa bilgisayarınız çok yavaş ilerler. Bu yaptığınız şey kesinlikle bilgisayarınıza zarar vermez. Eğer internetinizde mozilla firebox veya google chrome yüklü ise bu işlemler uygulanamıyor. Bu yüzden bu programları silip bedavayı yapmanızı öneririm. Arkadaşlar bu bedavayı size daha iyi anlatmak için teker teker fotoğrafını çektim. Bedavayı yazmak yaklaşık 1 saatimi aldı. Lütfen emeğime nankörlük etmeyin. Bu bedava ile ilgili bana soru da 




3 yorum:

  1. Cnmm yha şu port mort hc bıse anlamadm daha ii ve resimli anlatırmsın Stardoll Haberleri stiesindeki gibi

    YanıtlaSil
  2. tmm cnm resimlerini çekip koymayı denicem ama biraz uzun sürecek

    YanıtlaSil
  3. oldumu tatlım yaptın mı_?

    YanıtlaSil