20 Aralık 2010 Pazartesi

iki noel bedavası(top ve çorap)

çorap için:
Bu bedava için ilk önce 
Bu bedava için ilk önce bir internet sayfası açıp sayfanın yukarıki menüsünün sağ taraftaki araçlara oradan internet seçeneklerine tıklayın.
Oradan sil butonuna yeni çıkan pencereden tümünü sile tıklayın. Açılan pencerede küçük kutucuğu işaretleyip evete basın.


Daha sonra yeniden az önce olduğu gibi araçlara ve internet seçeneklerine tıklayıp
















üstteki bağlantılara oradan yerel ağ ayarlarına tıklayın. Daha sonra açılan penceredeki küçük kutucuğa tıklayın adres kutucuğuna  147.102.82.32 
 r.nok.: kutucuğuna 3128e basıp tamama ve yeniden tamama basın. 
daha sonra stardoll.com adresine gidin giriş yapın 
http://www.stardoll.com/en/contest/finish.php?id=848 linkini yapıştırın bedava odanızda


İşiniz bittikten sonra yeniden araçlara ve internet seçeneklerine tıklayıp 



çıkan pencerede bağlantılar yerel ağ ayarlarına tıklayıp  küçük kutucuğun işaretini silin. Tamama ve yeniden tamama basın. Yoksa bilgisayarınız çok yavaş ilerler. Bu yaptığınız şey kesinlikle bilgisayarınıza zarar vermez. Eğer internetinizde mozilla firebox veya google chrome yüklü ise bu işlemler uygulanamıyor. Bu yüzden bu programları silip bedavayı yapmanızı öneririm. Arkadaşlar bu bedavayı size daha iyi anlatmak için teker teker fotoğrafını çektim. Bedavayı yazmak yaklaşık 1 saatimi aldı. Lütfen emeğime nankörlük etmeyin.


 
TOP İÇİN:
proxyget.info/ adresine gidin boşluğa http://www.stardoll.com/ linkini yapıştırın giriş yapın daha sonra http://www.stardoll.com/en/contest/finish.php?id=849 linkini yapıştırın bedava odanızda :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder